Neem direct contact op

 

Naadloos transformeren

Dankzij de thermische weerstand zijn CALCYT®-armaturen geschikt voor veel verschillende lichtbronnen. Je schildert de sneeuwwitte CALCYT®-armaturen eenvoudig in de kleur van een wand of plafond. Maar ook afwerking met behang, goudfolie of tadelakt is een optie. Voor buiten ontwikkelde Brick In The Wall 100% waterafstotende CALCYT+®.

Brick in the Wall maakt unieke, architecturale verlichting met grote afmetingen. Zoals de Dionea (zie hieronder). Met deze collectie van wand- en verzonken plafondverlichting creëer je een fascinerende look die meteen de aandacht van je gasten trekt.


NL REEUWIJK MERCATU SMART KUP 07      97 illusion f3 ic  

Hoge intensiteit en puurheid

CALCYT®-gips heeft een hoge densiteit, hitte- en vuurbestendigheid, optimale hardheid en lichtweerkaatsingseigenschappen. Brick in the Wall produceert CALCYT®-armaturen zonder luchtgaten die na installatie scheurvrij blijven. De overschilderbare armaturen in CALCYT® pleister bevatten geen sierlijsten. Met de volledige overschilderbare Touch-It is het moeilijk te zien waar het plafond eindigt en de lamp begint, een typisch kenmerk van de ‘onzichtbare integratie van licht’.

 

44 canou f3 ic     186 zerodix4

 
 Benieuwd naar een lichtplan met inbouwspots van Brick in the Wall? Wij helpen je graag op weg: neem contact met ons op voor een brainstorm in onze studio.