Neem direct contact op

Architect met Flos

Flos ontleent haar naam aan het latijnse woord bloem. Het eerste lichtontwerp werd ontwikkeld vanuit de gedachten een ontwerp te creĆ«ren rondom een lichtbron. Dit bleek een succes, want vanaf 1960 is Flos een wereldspeler op de architecturale en decoratieve verlichtingsmarkt. Met de ontwerpen van Flos werkt u met kunstvoorwerpen in en rondom huis. Door deze unieke ontwerpen te gebruiiken in uw lichtplan, zorgt u dat  het beste uit een ruimte gehaald wordt en elk armatuur optimaal tot zijn recht komt. 

Crucius Bloom 03

Beleving met licht

Licht is een beleving, waarmee bezoekers, gasten en medewerkers een ruimte compleet anders ervaren. Met de architecturale verlichting van Flos voldoet het lichtontwerp aan decoratieve en architecturale eisen, waardoor licht zowel het middelpunt is als functioneel. Een prachtige combinatie die wij graag gezamenlijk realiseren. 

Ekademe Bloom 01

De 4 disciplines van Flos

Voor wie Flos kent van de bekende ontwerpen zoals bijvoorbeeld de design vloerlamp Arco en de design tafellamp Taccia weet dat de designontwerpen inmiddels veel verder gaan dan lampen voor het interieur. Flos heeft het talent om tijdloos klassieke designs te ontwerpen en daarbij ook technologische perfectie te koppelen. Flos zoekt als sinds 1962 de "spanning van de ontwikkeling" op. Deze quote die in de verlichtingsindustrie vaak wordt gebruikt, refererend aan Flos, is ook wat ons betreft precies wat het is. Door het gebruik van de nieuwste ontwikkelingen, de vraag in de markt en de innovatieve ontwerpen blijft Flos toonaangevend en zijn wij met veel passie en plezier Flos Specialist.

De 4 disciplines waarin Flos innoveert en ontwerpt zijn:

  • Architecturaal licht
  • Soft licht
  • Decoratief licht
  • Binnen/buiten licht